Til børn og voksne

Information:

Totale antal bakterier pr. dosering:

1 milliard mælkesyrebakterier af stammen Streptococcus Salivarius K12

throatvärn®

– mælkesyrebakterier med jordbærsmag

189,00 kr. - eller abonner og spar hver måned 20%

OBS: Få 50% på din første måned. Vi tilføjer automatisk din rabat, når du tilføjer produktet til kurven

59 på lager

Vælg købsmuligheder:

Produktbeskrivelse:

ThroatVärn® er et kosttilskud med mælkesyrebakterier til børn og voksne. Indeholder 30 sugetabletter med jordbærsmag til én måneds forbrug. ThroatVärn® indeholder mælkesyrebakterien Streptococcus Salivarius K12, som frigives og ligger sig i mundhulen ved indtagelse.

Øvrige ingredienser:

Fruktose, maltodextrin, Streptococcus Salivarius K12, antiklumpningsmiddel (siliciumdioxid, magnesiumsalte af fedtsyrer), aroma (jordbær). Kan indeholde spor af mælk.

Forhandlerinfo:

Vejl. salgspris på ThroatVärn® hos vores forhandler er: 189,00 DKK

Vores sortiment forhandles over hele landet både i fysiske og online butikker. Vi har samlet alle forhandler her på hjemmesiden, således du kan se hvor du nemmest og hurtigst kan få fat i vores sortiment

Varenummer: 224894 Kategorier , Tags:

VIDSTE DU AT HALS OG ØRER ER TÆT FORBUNDET?

Mundens mikroflora er kroppens første værn mod udefrakommende bakterier og infektioner. Den naturlige mikroflora i mundhulen, som forbinder hals, ører og næsesvælg består af omkring 700 forskellige mælkesyrebakteriarter, som forsvarer og beskytter mundhulen mod invasion fra skadelige bakterier og vira udefra. Hver bakterieart har deres unikke egenskaber og funktioner, som er med til at styrke mundhulens forsvar.

Du bør altid læse brugsanvisningen grundigt og i tilfælde af tegn på hals- eller mellemørebetændelse konsultere din læge.

Det ukomplette forsvar

Ny viden på området viser at børn, som ofte har ondt i ører og hals, mangler en specifik bakterie. Netop den bakterie, har vist sig at spille en væsentlig rolle for barnets værn imod ”invasion” udefra. Nogle børn lider oftere af ondt i halsen, øre- og halsbetændelse samt influenzalignende symptomer, da deres naturlige forsvar i mundhulen typisk indeholder færre af de vigtige bakterier.

Hvordan virker ThroatVärn®?

ThroatVärn® Kids virker ved at styrke det naturlige forsvar i mundhulen, så risikoen for øvre luftvejsinfektioner, såsom hals- og mellemørebetændelse, mindskes. De gode mælkesyrebakterier frigives i munden, når ThroatVärn® Kids opløses. Mælkesyrebakterierne hæfter sig i mundhulen, breder sig og styrker den eksisterende mikroflora.

ThroatVärn® anvendes til følgende hos voksne:

  • Til forebyggelse af gentagne øvre luftvejsinfektioner, f.eks. hals- og mellemørebetændelse
  • Til forebyggelse af øvre luftvejsinfektioner når der er risiko for infektioner (f.eks. i vinterhalvåret eller ved miljøskifte, når barnet starter i dagpleje/vuggestue/børnehave/skole)
  • Til genoprettelse af den normale mikroflora i mundhulen efter systemisk antibiotikabehandling
Symptomer på hals- og mellemørebetændelse?

Forælder til et ørebarn?

Hvis dit barn døjer med mellemørebetændelse, så kender du alt til frustrationer, lange nætter, gråd, sygedage og følelsen af magtesløshed. Mellemørebetændelse ses ofte hos småbørn og mindst 70 % af alle børn har haft akut mellemørebetændelse før de er fyldt 2 år, mens 80 % har prøvet det mindst én gang før skolestart. En ofte anvendt behandlingsmetode er dræn i trommehinden, men flere og flere er ved at få øjnene op for, at der findes andre muligheder, som kan forebygge og afhjælpe mellemørebetændelse. 

FÅ VORES INFORMATIONSBREV

Få sunde og målrettede tips og tricks tilsendt direkte til din indbakke

Leveringsbetingelser

Bestiller du inden kl 14.00 pakker og sender vi den samme dag, som du har bestilt dit abonnement. Vores forventede leveringstid er 1 – 3 dage. 

Vi sender alle vores forsendelser med:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev 🍀

Få tilsendt relevant indhold indenfor sundhed, mælkesyrebakterier og meget mere.