Til børn
under 3 år

Information:

30 breve / 1 brev dagligt

Til familiens mindste

Med jordbærsmag

Totale antal bakterier pr. dosering:

2 milliarder mælkesyrebakterier af stammen Streptococcus Salivarius K12

Throat & EarVärn®
kids

– til forebyggelse af gentagne øvre luftvejsinfektioner

189,00 kr. / month

OBS: Få 50% på din første måned. Vi tilføjer automatisk din rabat, når du tilføjer produktet til kurven

104 på lager

Produktbeskrivelse:

Throat & EarVärn® Kids er baseret på en patenteret formulering, som indeholder bakteriestammen Streptococcus Salivarius K12, der forebygger gentagne øvre luftvejsinfektioner, som ondt i halsen, øre- og halsbetændelse samt influenzalignende symptomer.

Ved daglig brug af Throat & EarVärn® Kids dannes en beskyttende barriere, som hæfter sig på slimhinderne og modarbejder de dårlige bakterier, der normalt forårsager infektioner i øvre luftveje.

Throat & EarVärn® Kids er til børn under 3 år og kommer i pulverform med en naturlig smag af jordbær til familiens mindste.

– Anbefalet daglig dosis: 1 kapsel
– Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides
– Kosttilskud bør ikke træde i stedte for en varieret kost
– Opbevares uden for små børns rækkevidde
– Nettovægt: 45 g

Øvrige ingredienser:

Maltodextrin, fructooligosaccharider, naturligt smagsstof (jordbær)

Forhandlerinfo:

Vejl. salgspris på Throat & EarVärn® kids hos vores forhandler er: 189,00 DKK

Vores sortiment forhandles over hele landet både i fysiske og online butikker. Vi har samlet alle forhandler her på hjemmesiden, således du kan se hvor du nemmest og hurtigst kan få fat i vores sortiment

Varenummer: 223454 Kategorier , Mærker ,

VIDSTE DU AT HALS OG ØRER ER TÆT FORBUNDET?

Mundens mikroflora er kroppens første værn mod udefrakommende bakterier og infektioner. Den naturlige mikroflora i mundhulen, som forbinder hals, ører og næsesvælg består af omkring 700 forskellige mælkesyrebakteriarter, som forsvarer og beskytter mundhulen mod invasion fra skadelige bakterier og vira udefra. Hver bakterieart har deres unikke egenskaber og funktioner, som er med til at styrke mundhulens forsvar.

Du bør altid læse brugsanvisningen grundigt og i tilfælde af tegn på hals- eller mellemørebetændelse konsultere din læge.

Det ukomplette forsvar

Ny viden på området viser at børn, som ofte har ondt i ører og hals, mangler en specifik bakterie. Netop den bakterie, har vist sig at spille en væsentlig rolle for barnets værn imod ”invasion” udefra. Nogle børn lider oftere af ondt i halsen, øre- og halsbetændelse samt influenzalignende symptomer, da deres naturlige forsvar i mundhulen typisk indeholder færre af de vigtige bakterier.

Hvordan virker Throat & EarVärn® Kids?

Throat & EarVärn® Kids virker ved at styrke det naturlige forsvar i mundhulen, så risikoen for øvre luftvejsinfektioner, såsom hals- og mellemørebetændelse, mindskes. De gode mælkesyrebakterier frigives i munden, når Throat & EarVärn® Kids opløses. Mælkesyrebakterierne hæfter sig i mundhulen, breder sig og styrker den eksisterende mikroflora.

Throat & EarVärn® Kids anvendes til følgende hos børn:

  • Til forebyggelse af gentagne øvre luftvejsinfektioner, f.eks. hals- og mellemørebetændelse
  • Til forebyggelse af øvre luftvejsinfektioner når der er risiko for infektioner (f.eks. i vinterhalvåret eller ved miljøskifte, når barnet starter i dagpleje/vuggestue/børnehave/skole)
  • Til genoprettelse af den normale mikroflora i mundhulen efter systemisk antibiotikabehandling
Symptomer på hals- og mellemørebetændelse?

Forælder til et ørebarn?

Hvis dit barn døjer med mellemørebetændelse, så kender du alt til frustrationer, lange nætter, gråd, sygedage og følelsen af magtesløshed. Mellemørebetændelse ses ofte hos småbørn og mindst 70 % af alle børn har haft akut mellemørebetændelse før de er fyldt 2 år, mens 80 % har prøvet det mindst én gang før skolestart. En ofte anvendt behandlingsmetode er dræn i trommehinden, men flere og flere er ved at få øjnene op for, at der findes andre muligheder, som kan forebygge og afhjælpe mellemørebetændelse. 

FÅ VORES INFORMATIONSBREV

Få sunde og målrettede tips og tricks tilsendt direkte til din indbakke

Leveringsbetingelser

Bestiller du inden kl 14.00 pakker og sender vi den samme dag, som du har bestilt dit abonnement. Vores forventede leveringstid er 1 – 3 dage. 

Vi sender alle vores forsendelser med:

Køb hos din foretrukne online forhandler

Lige nu får du 50% på første ordre 🍀

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tilsendt relevant indhold indenfor sundhed, mælkesyrebakterier og meget mere.