Om Värn®

Värn® er en serie af målrettede kosttilskud og medicinsk udstyr med mælkesyrebakterier. Serien er udviklet med indsigt i menneskets behov gennem livet, og vores sortiment indeholder både produkter til hverdagsbrug og produkter målrettet specifikke situationer.

Mælkesyrebakterierne i hvert produkt er udvalgt med omhu og omtanke for dig, da vi ved, at menneskers sammensætning af bakterier er unik og løbende ændrer sig gennem livet.

Hos Värn® ønsker vi at hjælpe dig med at navigere i den store mængde af kosttilskud, der findes på markedet i dag. Vores hverdagsprodukter har vi derfor valgt at inddele i aldersgrupper, så det er nemmere for dig at finde det rette produkt, som passer til din hverdag og din særlige situation.

Kvalitet

Naturligt

Ekspertviden

Scandinavisk

Målrettet

Hverdagsprodukter

Seniorvärn

SeniorVärn®

Er mælkesyrebakterier til hverdagsbrug fra 50 år og opefter. Produktet indeholder 10 milliarder levende bakterier fordelt på 4 forskellige stammer. Med alderen aftager mængden og diversiteten af bifidobakterier i tarmen, hvorfor SeniorVärn® indeholder flere af disse, specielt den unikke bifidobakteriestamme HN019™.

Extravärn

ExtraVärn®

Er mælkesyrebakterier til dig, som mærker din mave hver dag og ønsker ekstra støtte. Produktet indeholder 52 millarder levende mælkesyrebakterier fordelt på 10 forskellige stammer, heriblandt den unikke bifidobakteriestamme HN019.

AdultVärn®

Er mælkesyrebakterier til hverdagsbrug, op til 50 år. Produktet indeholder 15 milliarder levende bakterier fordelt på 9 forskellige stammer, som både tilfører lactobacillus- og bifidobakterier til din fordøjelse og derved tilgodeser både tyktarmen og tyndtarmen. Produktet indeholder blandt andet den unikke bifidobakteriestamme HN019™

Situationsbestemte produkter

restorevärn

RestoreVärn®

Er mælkesyrebakterier med en patenteret formulering, som tilfører bifidobakterier og lactobacillus til dit mikrobiom; en betegnelse for det økologiske samfund af mikroorganismer i kroppen.

Produktet kan bruges fra 3 år og opefter, og indeholder 10 milliarder levende mælkesyrebakterier fordelt på 4 forskellige stammer. RestoreVärn® kan bruges som et situationsbestemt tilskud for en kortere eller længere periode.

Rhinovärn

RhinoVärn®

Er et sæsontilskud med mælkesyrebakterier og vitamin D* til børn og voksne, som indtages fra februar eller marts måned og bruges gennem foråret og sommerperioden eller som et langtidstilskud hele året rundt*. RhinoVärn® indeholder de specifikke bakteriestammer Lactobacillus paracasei GMNL- 32/LP33 og Lactobacillus paracasei GMNL-133 samt vitamin D.

* Vitamin D bidrager til immunsystemets normale funktion.
throatvärn sugetabletter mælkesyrebakterier

Throatvärn®

Er medicinsk udstyr med mælkesyrebakterier som forebygger gentagne øvre luftvejsinfektioner, som ondt i halsen, øre- og halsbetændelse samt influenzalignende symptomer.

Ved daglig brug af Throat & EarVärn® dannes en beskyttende barriere, som hæfter sig på slimhinderne og modarbejder de dårlige bakterier, der normalt forårsager infektioner i øvre luftveje.

Throatvärn® kids

Er medicinsk udstyr med mælkesyrebakterier som forebygger gentagne øvre luftvejsinfektioner, som ondt i halsen, øre- og halsbetændelse samt influenzalignende symptomer.

Ved daglig brug af Throat & EarVärn® kids dannes en beskyttende barriere, som hæfter sig på slimhinderne og modarbejder de dårlige bakterier, der normalt forårsager infektioner i øvre luftveje.

Find os

Høje taastrup boulevard 53,
2630 Taastrup

Skriv til os

info@icepharma.dk

Ring til os

+45 70 60 29 30