Mælkesyrebakterier på abonnement

Nu kan du få sendt dine Värn® mælkesyrebakterier direkte til døren

Hvordan virker det?

Læs nedenfor hvordan du hurtig og nemt tilmelder dig et Värn® abonnement. Vi udarbejdet en step-to-step guide

Vælg dit produkt

Vælg de produkter du ønsker at modtage fast, én gang om måneden

Bestil dit abonnement

Udfyld dine oplysninger, så vi ved hvor vi produkterne skal sendes hen

Modtag dine mælkesyrebakterier

Du modtager dine produkter 1-3 hverdage efter første bestilling og derefter hver 4. uge

Ingen bindingsperiode

50% på første måned

Leveret til døren

Automatisk genbestilling

Pakker

Få overblikket nedenfor hvordan du som Värn medlem får af ekstra fordele i dit abonnement 

Uden Värn abonnement

Lorem Ipsum….

Med Värn abonnement

Lorem Ipsum….

Brug for hjælp?

Du skal vælge Värn mælkesyrebakterier fordi vores produkter er udviklet med indsigt i menneskets behov gennem livet, og vores sortiment indeholder både produkter til hverdagsbrug og produkter målrettet specifikke situationer. Vi tilbyder desuden mælkesyrebakterier på abonnement, så du måned for måned får tilsendt dit daglige tilskud af mælkesyrebakterier og aldrig ryger ud af den gode vane.

Ja sagtens! Du kan skræddersy det præcis som du ønsker det. Tilføj blot de produkter du ønsker i dit abonnement til kurven, og gennemfør herefter dit køb. Herefter bliver dit abonnement automatisk igangsat.

Ja. Når du har købt dit abonnement bliver der automatisk oprettet en kundeprofil til dig på www.värn.dk, hvor du altid kan logge ind og ændre dit abonnement under “mit abonnement”

Den månedlige pris afhænger af hvilke produkter du sammensætter i dit Värn® abonnement. Vi har gratis levering så længe det er til en nærtliggende pakkeshop. Ønsker du hjemmelevering med Postnord koster det 39 kr. pr. levering. 

Vi har ingen bindingsperiode på vores abonnementer. Du kan dog senest opsige dit abonnement 3 dage inden næste fornyelse. Opsiger du dit abonnement senere end 3 dage op til en fornyelse, vil annulleringen af dit abonnement først være gældende fra næste måned. Det skyldes at vores system i dagene op til en fornyelse allerede er i gang med at forberede din næste forsendelse, trække betaling, generere pakkelabel mv.

Värn® mælkesyrebakterier indeholder ikke laktose eller mælkeprotein og der er ikke brugt mælk som starterkultur.

Värn® mælkesyrebakterier indeholder ikke animalske ingredienser, men der er nogle af produkterne, som fx ExtraVärn® og RhinoVärn®, som indeholder D-vitamin. D-vitamin bliver udvundet af lanolin, som kommer fra fåreuld.

Värn® mælkesyrebakterier i bøtter, (AdultVärn®, SeniorVärn®, ExtraVärn® og RestoreVärn®) kan kapslen skilles og hældes på kold eller tempereret mad.

FÅ VORES INFORMATIONSBREV 📬

Få sunde og målrettede tips og tricks tilsendt direkte til din indbakke

Psst… Vi fylder ikke din indbakke